MOPAN Suceava

Scandalul dintre What’s Up și iubita lui, Alice Badea, a ajuns să prindă contur şi detalii ies la iveală despre ce s-a întâmplat de fapt luni seara, 9 decembrie. Astfel că, deși iubita artistului nu a vrut sa confirme că a sunat la poliție, iată că Alice e cea care a alertat oamenii legii, potrivit click.ro.

„La data de 09 decembrie  a.c., în jurul orelor 18:30 secția 17 Poliție a fost sesizata prin serviciul de urgenta 112 de către o femeie, cu privire la faptul că fostul prieten o agresează. Ajunși la adresa apelantei din sectorul 5, polițiștii au observat un bărbat agitat care la vederea echipajelor de poliție a devenit recalcitrant. Persoana în cauză a fost imobilizată și condusă la  Secția 17 Poliție. La sediul secției persoana a adus injurii polițiștilor și a manifestat un comportament agresiv. La acest moment, se efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și de drept. Activitatea se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5”, au transmis reprezentanţii Poliţiei, potrivit spynews.ro.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-spune-politia-despre-scandalul-dintre-whats-si-iubita-lui-cum-reactionat

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava