MOPAN Suceava

Bate vântul prin buzunarele artiștilor din cauza pandemia de coronavirus. Cei care nu au avut inspirația să-și pună un ban deoparte pentru zile negre în anii trecuți, au ajuns acum la fundul sacului, notează click.ro.

Mihai Trăistariu este și el unul dintre soliștii afectați din plin de pandemie. Artistul nu a mai avut decât câteva concerte, vara trecută, pe la terasele de pe Litoral. Așa că s-a văzut nevoit să vândă un teren moștenit din familie, la Năvodari, și să-și facă un bloc cu garsoniere de închiriat la malul mării. Aceste apartamente au fost salvarea lui Mihai. În anul care tocmai s-a încheiat, artistul a tras însă linie, rezultând o pagubă impresionantă, care s-a ridicat la suma de 125 000 de euro.

„Am o școală de muzică care a fost închisă din cauza pandemei. Ea producea să zicem 3000 de euro pe lună înainte de pandemie, deci ori 12 luni, ar fi 35.000-36.000 de euro. Atât scoteam eu numai din școala de muzică. Concertele mele erau un 70.000 de euro lejer pe an. Deci, adunat, aproape 100.000 de euro. Și garsonierele astea, dacă nu ar fi fost pandemie, s-ar fi dat dublu.”, a declarat Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru Click!

Veniturie i-au scăzut drastic, așa că Trăistariu a făcut economii la sânge.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-ce-suma-colosala-pierdut-mihai-traistariu-pandemie-concertele-mele-erau

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava