Concert pascal
MOPAN Suceava

Redecorarea si renovarea unei case implica foarte multe decizii. Posibilitatile sunt nelimitate si, intrucat majoritatea oamenilor sunt mai preocupati de designul mobilei decat de aspectele practice si functionale, am pregatit o lista care sa usureze procesul de luare a deciziilor privind selectarea mobilierului si a accesoriilor. Astfel, lucrurile devin mai simple pentru cei care se ocupa de un proiect de renovare sau de remobilare a unei casei.

Pentru a ne bucura de o casa pe o perioada indelungata, este important sa ne concentram atat pe etapele initiale de constructie, cat si pe modul in care putem pastra casa ca noua, curata si cu un aspect impecabil cat mai mult timp. Iata care sunt sfaturile noastre pentru a avea o casa de nota 10, care va rezista cu succes testului trecerii timpului.

Rezerva-ti timp pentru alegerea materialelor perfecte

Unul din cele mai importante aspecte cand vine vorba de alegerea mobilierului si a accesoriilor este materialul din care acestea sunt confectionate. Indiferent daca este vorba despre scaune, mese, dulapuri si biblioteca sau despre usa si ferestrele, trebuie sa ai intotdeauna grija sa oferi atentie suplimentara materialelor din care sunt realizate.

Pentru ca stim ca este important sa existe un echilibru intre aspect si rezistenta, sfatul nostru este de a apela la servicii de tamplarie lemn stratificat. Lemnul stratificat are o multime de beneficii, printre care si o mai mare rezistenta impotriva uzurii si a curburilor ce apar odata cu trecerea timpului.

Nu uita ca un material de calitate reduce nevoia de schimbari periodice de mobilier sau de usi si ferestre. Prin urmare, apeleaza la profesionisti care iti pot oferi serviciile de care ai nevoie si bucura-te de modele personalizate de mobilier pentru o perioada indelungata.

Ocupa-te cu atentie de plasarea decoratiilor

Pentru a avea mereu sentimentul de “acasa”, avem tendinta de a decora excesiv camerele cu obiecte care confera personalitate unei case. Totusi, nu uita ca o casa decorata minimalist va emana intotdeauna senzatia de curatenie si ordine.

De asemenea, adaugarea multor obiecte precum bibelouri, poze sau vase decorative pe diferite suprafete favorizeaza depunere a prafului si ingreuneaza procesul de curatenie. O casa decorata cu putine obiecte va arata mereu mai ingrijita si mai aerisita si va reduce considerabil timpul destinati ordinii si curateniei.

Adopta un stil minimalist pentru a-ti usura viata

Un stil de viata minimalist poate fi de ajutor si pentru propria persoana. Retine ca pastrarea in exces a obiectelor achizitionate ca “amintiri” creste atasamentele si ingreuneaza procesul de renuntare le ceea ce nu folosesti. Prin urmare, alege sa nu te atasezi le lucrurile inutile si asigura-te ca pastrezi doar ceea ce are valoare si este necesar. Astfel casa ta va arata mult mai bine si va fi mai usor sa o intretii.

Invata sa ai grija de casa ta 

Chiar daca ai avut un start bun si ai ales materiale sigure care iti garanteaza o mai mare rezistenta si durabilitate impotriva uzurii, este important sa nu neglijezi activitatile care mentin casa curata. Degeaba ai ales un design modern pentru bucatarie daca in interior miroase mereu a mancare si a fum. Fa-ti un obicei de a aerisi fiecare camera pentru a pastra prospetimea si aerul curat in interior.

Indiferent de ce trucuri folosesti, praful tot se va aseza pe mobila si grasimea se va depune pe suprafetele din bucatarie. Pentru a pastra casa intr-un mod impecabil, nu uita de curatenie care trebuie facuta cel putin o data pe saptamana sau chiar mai des daca ai copii sau animale de companie.

Pentru a te asigura ca ai o casa frumoasa, curata si care va face fata cu brio provocarilor ce pot cauza deteriorarea materialelor, este necesar sa te implici periodic, curatand-o si avand grija de ea. Aceste obiceiuri te pot scuti de vizitele in magazine pentru achizitionarea unor noi obiecte de mobilier si iti garanteaza o casa cu aspect impecabil pentru mai multi ani.

Sursa foto:https://unsplash.com/@insideweather

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava