MOPAN Suceava

După luni întregi de anticipare, anul trecut așteptarea a luat sfârșit. GoPro a lansat Hero 10 Black: ediția mult așteptată a celei de-a 10-a aniversări a emblematicei camere de acțiune. GoPro numește Hero 10 Black cea mai puternică cameră de acțiune de până acum – și nu fără motiv. Să analizăm.

Procesor complet nou pentru viteză și performanță

Cu noul motor GP2 care alimentează dispozitivul, ni se promite o performanță fluidă și rapidă, comenzi tactile foarte receptive și o rată dublă a cadrelor pentru filmări fluide. GoPro spune că acest revoluționar „sistem pe un cip” a fost conceput special pentru natura solicitantă a camerei de acțiune.

Sharpshooter promite imagini stelare

GoPro 10 se actualizează cu un senzor incredibil care oferă fotografii de 23MP și o rezoluție video de 5,3K la 60 fps. Aceasta este o îmbunătățire binevenită față de camerele Hero recente care suportau înregistrări 5K la 30fps. Dublarea ratei de cadre înseamnă că veți obține imagini uimitor de fluide. Și puteți oricând să întrerupeți videoclipurile pentru a capta fotografii uimitoare de 19,6MP. În plus, există o opțiune nouă și îmbunătățită de 8x slo-mo la 2,7K.

Și asta nu e tot. GoPro spune că a îmbunătățit radical filmarea în condiții de iluminare scăzută pentru a oferi detalii fine, texturi realiste și contrast. Există, de asemenea, un nou capac hidrofob al obiectivului care respinge apa pentru a elimina efectul de reflexie al obiectivului.

HyperSmooth 4.0.

Oferind o stabilizare video mai bună decât cea de până acum, tehnologia HyperSmooth 4.0 permite GoPro Hero 10 să ofere o performanță mai bună în condiții de iluminare slabă și nivelarea orizontului cu o limită de înclinare mai mare, astfel încât filmările să arate perfect drepte.

Ecran frontal nou

Cea mai recentă cameră de acțiune GoPro se mândrește cu un ecran LCD frontal de înaltă calitate, cu o rată de cadre mai lină și detalii clare. De asemenea, comenzile tactile sunt mai rapide, astfel încât obturatorul este mai receptiv. Funcțiile camerei web sunt, de asemenea, fără cusur, ceea ce face ca vlogging-ul și transmisia în direct să arate uimitor.

Branding care comemorează aniversarea de 10 ani

După cum probabil ați observat deja, Hero 10 Black vine cu un logo GoPro special în culoarea albastru cyan. Există unul pe partea din față și altul pe lateral. Având în vedere că noua cameră de acțiune are același factor de formă ca și Hero 9, acest rebranding ajută Hero 10 să iasă în evidență. Trebuie menționat totuși că Hero 10 Black este complet compatibilă cu toate modurile și accesoriile Hero 9.

Alte caracteristici

  • Robustă și rezistentă la apă: Complet rezistentă la apă, camera Hero 10 este suficient de versatilă pentru orice aventură. Calitatea sa de construcție robustă poate rezista la bătăi, fie că te plimbi prin noroi, zăpadă sau apă – până la adâncimi de 10 de metri. Capacul durabil și rezistent la zgârieturi al obiectivului adaugă și mai multă protecție și poate fi înlocuit cu ușurință dacă este necesar.
  • Presetări, unelte de putere, Mod obiectiv max: Hero 10 Black vine gata de filmare cu modurile de presetare Standard, Activity și Cinematic. Puteți chiar să creați presetări personalizate pentru acces rapid la setările dvs. preferate. Între timp, Power Tools, cum ar fi LiveBurst, vă permit să înregistrați 1,5 secunde înainte și după filmare. Și chiar dacă apăsați obturatorul prea târziu, HindSight ar capta până la 30 de secunde de filmare înainte de a începe înregistrarea. De asemenea, puteți profita de un câmp vizual larg – un uimitor 155 de grade – cu ajutorul Max Lens Mod.
  • Durata de viață a bateriei: Dispozitivul vine cu o baterie reîncărcabilă litiu-ion de 1720 mAh – ceea ce nu reprezintă un upgrade, dar tot aveți parte de tone de baterie pentru a filma după pofta inimii.

Disponibilitatea GoPro Hero 10 Black

Hero 10 Black este disponibil la nivel internațional. Există și oferte care includ un abonament GoPro pe un an pentru stocare nelimitată în cloud și reduceri la accesorii. Dacă nu sunteți un fan al abonamentului cloud, puteți cumpăra doar dispozitivul Hero 10. Cutia include camera de acțiune, bateria reîncărcabilă, catarama de montare, șurubul pentru degetul mare, cablul USB-C și o husă GoPro.

Ce trebuie să știți despre GoPro Hero 10 Black, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava