Concert pascal
MOPAN Suceava

Minimale, moderne și cu un buget accesibil, rulourile pentru geamuri sau jaluzelele cu role sunt tratamentele perfecte pentru ferestrele din bucătării, băi și nu numai.

La urma urmei, atunci când decorați o cameră, probabil că mintea dumneavoastră este ferm concentrată pe alegerea mobilierului perfect, vă certați cu privire la culoarea pereților sau decideți ce pardoseală va arăta uimitor. Și, deși toate acestea pot fi decizii foarte importante, credem că decizia privind modul în care să vă decorați ferestrele ar trebui să fie, de asemenea, pe lista de lucruri de făcut în materie de decorare. Este timpul să vă concentrați asupra unor rulouri pentru geam minimaliste, moderne și cu buget redus. Găsiți mai multe îndrumări privind alegerea jaluzelelor pentru ferestre în ghidul nostru.

Economisiți spațiu cu rulouri pentru geam

Dacă lucrați cu o cameră de zi, o bucătărie, un birou sau un dormitor mai mic, jaluzelele cu role sunt o alegere înțeleaptă. Designul lor simplu, care îmbunătățește spațiul, se potrivește perfect cu ferestrele și (dacă optați pentru o culoare neutră) tind să dispară vizual, fie că sunt rulate în sus sau în jos. De asemenea, aceste rulouri pentru geam nu se vor agăța de pervazurile ferestrelor, de calorifere sau de mobilier, așa cum tind să facă perdelele.

Jaluzele de tip blackout sau transparente?

Atunci când alegeți materialul pentru rulouri pentru geam, gândiți-vă mai întâi dacă doriți să blocați complet lumina sau optați în schimb pentru ceva care filtrează lumina. Dacă optați pentru o țesătură de tip blackout, asigurați-vă că acoperă bine fereastra pentru întuneric total sau că le potriviți în afara ramei ferestrei dvs.

Alegeți jaluzele impermeabile în bucătării și băi

Bucătăriile pot fi uneori o zonă dezastruoasă, sosuri care zboară peste tot, stropi de grăsime care apar ca prin magie pe fiecare suprafață (sau suntem doar noi?), așa că perdelele în mod clar nu vor fi cea mai bună alegere pentru spațiul dvs. În schimb, optați pentru rulouri pentru geam impermeabile care vor respinge umezeala și pot fi șterse. Jaluzelele cu rolete rezistente la umiditate sunt, de asemenea, cel mai bun pariu pentru băi, deoarece nu vor putrezi sau mucegăi.

Alegeți jaluzelele cu role pentru ferestrele de acoperiș

Nu sunteți sigur cum să vă decorați ferestrele de acoperiș sau de mansardă? Aceste rulouri pentru geam sunt o opțiune sigură și pot fi utile pentru a atenua lumina și a preveni strălucirea. Acestea sunt ideale pentru dormitoare, deoarece oferă întuneric total, în plus, sunt disponibile în zeci de culori diferite, astfel încât puteți găsi una care să se potrivească stilului dvs.

Economisiți energie cu jaluzele termice

Jaluzelele termice, sau jaluzelele eficiente din punct de vedere energetic (în esență, sunt același lucru), păstrează căldura în casă în timpul iernii și o elimină în timpul verii. Acestea sunt ideale dacă dacă locuiți într-o proprietate cu ferestre mai vechi care nu oferă cea mai bună izolație.

Jaluzelele eficiente din punct de vedere energetic au un design unic în formă de fagure de miere care păstrează cu 46% mai multă căldură în casa dumneavoastră, în plus, sunt disponibile într-o mulțime de culori și finisaje diferite.

Combinați rulouri pentru geam cu alte tratamente pentru ferestre

Datorită naturii lor compacte, aceste rulouri pentru geam pot fi ușor combinate cu alte tratamente pentru ferestre. Dacă vă doriți moliciunea perdelelor transparente într-un dormitor, dar nu sunteți dispus să sacrificați un somn bun, atunci instalarea unor rulouri pentru geam blackout este o soluție excelentă. Optați pentru ceva într-o culoare neutră și vă promitem că nici nu veți observa.

Utilizați jaluzele cu model pentru o actualizare rapidă

Doriți să vă reîmprospătați rapid bucătăria cu un buget redus? Sau orice altă cameră? Schimbarea jaluzelelor este o modalitate foarte simplă de a da un nou aspect unei încăperi.

Reglați cu ușurință nivelurile de lumină

Rulourile de geam tip zebra au benzi de țesătură mobile într-un material alternativ translucid și transparent, permițându-vă să alegeți cum să permiteți cel mai bine luminii să intre în cameră, reglând fin nivelurile de lumină pe măsură ce benzile se potrivesc.

Montați jaluzele motorizate

În timp ce o jaluzea manuală este în general suficientă, pentru ferestrele de la podea până la tavan ar putea merita să investiți într-un jaluzea motorizată care le poate ridica sau coborî pe toate printr-o simplă apăsare de buton.

Ce trebuie să știți înainte de a cumpăra rulouri pentru geamuri, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava