MOPAN Suceava

Amalia Enache are foarte mare grijă de silueta ei și de imaginea pe care și-a menținut-o atâția ani. Vedeta a dezvăluit care este secretul tinereții fără bătrâneți. Vedeta este un model de urmat pentru multe femei din România din toate punctele de vedere, notează click.ro.

„Nu pot spune că am o siluetă de invidiat, ci mai degrabă una constantă. Eu nu mă încadrez, mai ales pentru showbiz, în standardele cerute. Mă uit și eu în jur… Uite, de exemplu, Anca Serea, care are cinci copii și arată cum arată. Genul ăsta de siluetă eu știu că nu vine dintr-o întâmplare, nu mă amăgesc că altele au nu știu ce metabolism. Știu că e nevoie de niște eforturi. Treaba cu o frunză de salată nu a funcționat niciodată la mine! Nu mă înfometez, nici nu mănânc foarte mult, am doar un stil de viață echilibrat care mă ține departe de diete. Am, în schimb, perioade în care încerc să limitez anumite alimente și fac asta, în primul rând pentru ten.”, a declarat Amalia Enache pentru viva.ro, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe:https://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-trucuri-foloseste-amalia-enache-pentru-si-intretine-frumusetea-la-42-de-ani

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava