MOPAN Suceava

După o pauză de un an a emisiunii X Factor, iată că formatul revine pe tv, cu noi schimbări, în special la nivel de juriu. Așteptarea s-a încheiat, iar persoanele talentate care își doresc să-și demonstreze capacitățile vocale la tv se pot înscrie la preselecții, începând de astăzi, notează click.ro.

X Factor România revine pe tv, iar anunțul a fost făcut în direct, în cadrul emisiunii «Neatza cu Răzvan și Dani», chiar de cei doi prezentatori ai noului sezon care se va difuza din toamnă, la Antena 1. Astfel că, echipa de prezentatori formată din Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin nu va mai apărea în cadrul acestui show.

Juriul noului sezon X Factor va fi compus din Delia, Ștefan Bănică, Loredana Groza și Florin Ristei, iar Răzvan și Dani se întorc la cârma emisiunii ca prezentatori. Iată că de acum înainte, Carla`s Dreams și Horia Brenciu nu vor mai apărea în emisiune, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-vedete-au-disparut-din-juriul-x-factor-loredana-groza-si-florin-ristei-locul-lor

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava