Concert pascal
MOPAN Suceava

Florin Constantin (61 de ani), actorul care a cunoscut celebritatea cu trupa Divertis, s-a transformat, din proprietar de apartament, în chiriaş, în urma unei puternice explozii de gaz care i-a distrus blocul din Iaşi. Coşmarul artistului şi al soţiei sale a ajuns însă la final, după trei ani, familia urmând să fie despăgubită de compania răspunzătoare de incident, potrivit click.ro.

“Am căzut de acord cu cei vinovaţi pentru suma pe care trebuie să ne-o dea la fiecare locatar în parte. Sunt bani care nu o să acopere toate cheltuielile, dar sunt bineveniţi şi ăia. Blocul distrus nu s-a demolat. Nu ştiu ce o să se întâmple cu el. Pot spune că voi primi bani pentru un apartament cu două camere, nu cu patru cum aveam înainte, cu două băi şi loc de parcare. Plus că nu o să mai fie într-o zonă centrală a Iaşului (n.r – Copou), ci în afara localităţii. Nu o să mă mut din oraş pentru că aici am toate rudele şi mi-ar fi greu să mă despart acum de ele”, a declarat Florin Constantin, pentru Click!

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/ce-veste-primit-actorul-de-la-divertis-care-ramas-pe-drumuri-dupa-ce-i-sarit-casa

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava