MOPAN Suceava

Cea de-a doua soție a regretatului muzician Prince va construi o școlă în memoria starului, informează contactmusic.com.

Manuela Testolini, care a fost căsătorită cu legendarul cântăreț din 2001 până în 2006, a rămas apropiată de fostul ei soț după divorț și a mărturisit că el a fost cel care a inspirat-o să pună bazele fundației umanitare In a Perfect World Foundation.

Fosta soție a lui Prince a spus pentru E!News, conform sursei citate: „Eu și Prince am avut parte de momente magice împreună și l-am iubit extraordinar de mult. Lumea l-a cunoscut drept un geniu al muzicii – eu l-am cunoscut drept soț, prieten și filantropist înfocat. Actele umanitare ne-au adus împreună, iar Prince a fost cel care m-a încurajat, în urmă cu aproximativ 10 ani, să pun bazele propriei mele fundații.”

Manuela Testolini a mai spus că, recent, a primit binecuvântarea starului de a construi o școală, tot pentru copiii defavorizați. „În urmă cu câteva zile l-am contactat și l-am anunțat că voi pune bazele unei școli în onoarea sa.”, a mai spus ea. „Mi se rupe inima că această școală va fi construită acum în memoria sa. Moartea sa m-a făcut să simt o imensă durere. Dragostea pe care am împărtășit-o, muzica pe care a făcut-o și momentele pe care le-am petrecut împreună rămân în inima mea. Îl voi iubi și respecta pentru totdeauna. Inima îmi este frântă.”, a adăugat Manueal Testolini.

Starul pop American Prince a murit joi, 21 aprilie, la vârsta de 57 de ani, în reşedinţa sa din Minnesota. Legendarul muzician, autorul hit-ului ‘Purple Rain’, a fost găsit inconștient în ascensorul studioului său muzical din complexul rezidențial Paisley Park, conform TMZ. Cauzele decesului nu au fost făcute încă publice.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava