Concert pascal
MOPAN Suceava

Robbie Williams a dezvăluit că cea mai cunoscută și apreciată piesă a sa, ‘Angels’, este, de fapt, despre „întâlnirile” sale din copilărie cu fantome, „întâlniri” care l-au îngrozit pe tatăl său.

Starul pop în vârstă de 45 de ani a mai vorbit anterior despre experiențele sale cu extratereștri și a și contribuit la crearea documentarului ‘Hunt For The Skinwalker’, anul trecut, despre unul dintre cele mai faimoase evenimente paranormale.

Acum, fostul membru Take That a dezvăluit care a fost sursa de inspirație pentru hit-ul său din 1997, de pe albumul solo de debut, ‘Life thru a Lens’. El a povestit pentru The Sun, potrivit contactmusic.com: „Când eram copil vorbeam cu oameni morți. L-am îngrozit pe tata pe când aveam trei, patru și cinci ani; era vorba despre oameni care decedaseră. Aveam vise lucide. Visam UFO-uri, unul mi se părea extrem de aproape, la o aruncătură de minge de baseball. Obișnuiam să le spun fantome, dar nu o mai fac, pentru că nu știu exact ce sunt.”

Muzicianul – care are trei copii împreună cu soția sa, Ayda Field, pe Teddy, în vârstă de șase ani, Charlie, în vârstă de patru ani, și pe Coco, în vârstă de opt luni – a avut parte de multe experiențe pe care nu și le poate explica de-a lungul anilor, experiențe care i-au „influențat” viața. Starul crede că nu ar fi fost astăzi cine este fără „credința ori semi-credința” sa într-o lume extraterestră. „Am văzut lucruri pe care nu le pot explica și care mi-au influențat viața și cărarea pe care sunt. Fenomenele paranormale au fost constante, astfel că nu au existat perioade în viața mea în care să nu fiu conștient de prezența lor. Primul cântec pe care l-am scris a fost ‘Angels’ și chiar este despre îngeri. Oamenii cred că este despre mama mea ori despre cineva pe care l-am iubit, dar este chiar despre îngeri. Acesta a fost cel mai mare hit al meu până acum. Dacă nu era credința ori semi-credința mea, ori faptul că am încercat mereu să înțeleg ce văd și cum mă simt, nu aș fi fost omul care sunt astăzi.”, a adăugat Robbie Williams, conform sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava