Concert pascal
MOPAN Suceava

Opera Comică pentru Copii (OCC) vă invită duminica aceasta (21 iunie), începând cu ora 05:31 să petreceți cea mai lungă zi în curtea instituției de pe Calea Giulești nr.16. Deloc întâmplător, Ziua Europeană a Muzicii coincide cu cea mai lungă zi din an și vom sărbători dublu fiecare minut.

În cele 932 de minute pline de distracție, activitățile se vor rula din oră în oră online și offline: Spectacole și proiecții, Aventura Parc, Escape Room, Ateliere de Pictură, Ateliere de Grădinărit, Ateliere de Păpuși, Baloane de Săpun, Dans, Muzică, Povești, Follow Me, Lansarea râului din curte, ore deschise la Atelierele Micului Artist.

Așadar, la ora 05:31 sunteți așteptați pe pagina de Facebook a Operei Comice pentru Copii la răsăritul soarelui, transmis LIVE de pe clădirea instituției, cu muzică pe fundal și o atmosferă completată de  discuții și curiozități despre Soare, stele și plante. Mai apoi ziua va continua în porții de cultură și distracție, chiar în curtea instituției, până la apusul de la ora 21:03.

O parte dintre activitățile propuse pentru cea mai lungă zi la OCC:

⌚ 𝟎𝟓:𝟑𝟏 – 𝐒𝐨𝐚𝐫𝐞𝐥𝐞 𝐫𝐚̆𝐬𝐚𝐫𝐞 𝐥𝐚 𝐎𝐂𝐂 cu muzică pe fundal, discuții și curiozități despre Soare, stele, plante.

📹 𝐋𝐈𝐕𝐄 pe pagina de Facebook.

⌚ 𝟏𝟏:𝟎𝟎 – 𝐂𝐮 𝐍𝐢𝐧𝐨 𝐢̂𝐧 𝐄𝐮𝐫𝐨𝐩𝐚 – spectacol la Căsuța din Copac

🎟 www.bilete.ro/cu-nino-in-europa

⌚ 𝟏𝟕:𝟎𝟎 – 𝐂𝐞𝐚𝐢𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐨𝐫𝐚 𝟓 – muzica artiștilor OCC

🎟 𝐈𝐧𝐭𝐫𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐥𝐢𝐛𝐞𝐫𝐚̆

⌚ 𝟏𝟗:𝟎𝟎 – 𝐌𝐚𝐝𝐚𝐠𝐚𝐬𝐜𝐚𝐫, 𝐀 𝐌𝐮𝐬𝐢𝐜𝐚𝐥 𝐀𝐝𝐯𝐞𝐧𝐭𝐮𝐫𝐞 𝐉𝐑: întâlnire cu personajele + proiecție spectacol la Scena Mare.

🎟 𝐈𝐧𝐭𝐫𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐥𝐢𝐛𝐞𝐫𝐚̆, pe bază de înscriere: https://forms.gle/PksZtioZnU1eA6VD6 și 𝐋𝐈𝐕𝐄 pe pagina de Facebook.

Intrarea și participarea la activități se face gratuit pe bază de înscriere în prealabil (https://forms.gle/ovBFhDrfYTsAQZMF6)  sau pe bază de bilet, care va avea preț redus. De asemenea, tot evenimentul va rula LIVE pe pagina de Facebook , în așa fel încât, chiar dacă nu veți ajunge, energia voastră va fi în curtea OCC.

Toate acestea cu siguranță vă vor transforma ziua de duminică într-o zi de neuitat alături de familie și prieteni, în spațiul Operei Comice pentru Copii, acolo unde orice vis poate deveni realitate.

Opera Comică pentru Copii, instituție publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Capitalei și a Consiliului General al Municipiului București, este prima instituție care și-a început activitatea la sediul din Calea Giulești 16,  oferind spectacole în aer liber, respectând conduita socială în vigoare pentru această perioadă, astfel încât în fiecare weekend din această vară vor fi prezentate, pe cele două scene amenajate în curtea interioară a instituției 20 de titluri diferite. De asemenea, Opera Comică pentru Copii a fost prima care a mutat activitatea în mediul online, imediat după aplicarea măsurilor de urgență, începând cu data de 10 martie 2020. De altfel, a și lansat aplicația Opera Copiilor (https://app.operacomica.ro/), unde sunt disponibile deja 30 de spectacole și zeci de emisiuni produse în exclusivitate de echipa Operei Comice pentru Copii. Unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează, Opera Comică pentru Copii îi apropie pe cei mici de artă şi cultură, atât prin spectacole de calitate – operă, balet, musical, concerte – lecție, operetă, teatru muzical – cât şi prin diverse proiecte conexe inovatoare, precum festivaluri de vară și de iarnă, ,,Atelierele ,Micul Artist”, ,,Magazinul OCC”, tururile ,,În Spatele Cortinei”, ,,Escape Room”, ,,Games Room”, ,,Petrecere de ziua de naștere”, ,,Aventura Parc”, ,,Abonamente”, ,,Voluntariat”, Aplicația ,,Opera Copiilor”, ,,Căpșunariul Copiilor”, campania ,,Alo, Opera Copiilor?” , traseul ,,Madagascar” etc.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava