Concert pascal
MOPAN Suceava

Raluca Arvat (39 de ani) încă experimentează rolul de proaspătă mămică. Bruneta a născut un băieţel care a venit pe lume luni dimineaţă, la ora 5.25, prin cezariană. Prezentatoarea ştirilor sportive de la Pro TV a fost luată prin surprindere naşterea micuţului, pentru că îl aştepta la începutul lunii aprilie, potrivit click.ro.

Raluca Arvat a trăit emoţii mari la început de săptămână. Fiul ei Tudor Alexandru a venit mai devreme pe lume… la supărare.  Fericitul episod are de-a face cu un meci al favoriţilor prezentatoarei știrilor sportive, Real Madrid care au pierdut cu Barcelona. Vedeta Pro Tv a povestit la emisiunea „Ce se întâmplă doctore” că a avut şi are în continuare momente în care se teme că nu s-ar descurca în ingrijirea copilului. „S-a întâmplat să mi se rupă apa şi asta a fost. Tudor Alexandru a vrut să vină mai devreme decât discutasem cu doamna doctor. Îl aşteptam în jur de 2 aprilie. Am învăţat multe lucruri despre bebeluşi, cum trebuie să-i fac băiţă, să-l culc. Mă tem în continuare. Aşa cum mi-a fost foarte frică de momentul anesteziei, iar când am intrat în sală nu am mai băgat de seamă, probabil că multe lucruri care acum mă înspăimântă le voi face natural”, a spus Raluca Arvat la Pro Tv, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/cea-mai-mare-temere-ralucai-arvat-prezentatoarea-nascut-urma-cu-cinci-zile

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava