MOPAN Suceava

Poliția orașului Frasin a fost sesizată la 112 de către o tânără de 21 ani, din com. Stulpicani, cu privire la faptul fostul soț i-a distrus geamul de la portiera stângă față de la autoturismul său.
În urma cercetărilor s-a stabilit că la data de 28.05.2021, în jurul orei 21.00, femeia se afla cu autoturismul la o spălătorie auto din loc. Ostra, loc unde s-a întâlnit cu fostul soț de 30 ani, din aceeași localitate, cu care s-a luat la ceartă, moment în care acesta i-a distrus geamul de la portiera stânga față a autoturismului, partea vătămată părăsind locul faptei deplasându-se la domiciliul său de unde a apelat SNUAU 112 .
S-a întocmit formularul de evaluare a riscului iminent asupra vieții și integrității victimei, ocazie cu care s-a stabilit că există risc iminent, constatare rezultată în urma verificărilor efectuate.
În urma celor constatate a fost emis un ordin de protecție provizoriu în care s-a dispus ca, începând cu data de 28.05.2021, ora 22.00, pe o perioadă de 5 zile, reprezentând o durată de 120 ore, respectiv până la data de 02.06.2021, ora 22.00.
S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „distrugere”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava