Comenzi MOPAN Suceava
Lume, lume.. hai la targ

Cei doi agresori implicaţi în scandalul din Fălticeni de joi noaptea au fost arestați preventiv. Joi, în jurul orei 22:15, Poliţia Municipiului Fălticeni a fost sesizata prin „112” cu privire la faptul că pe terasa unui bar din localitate a izbucnit o altercaţie.
Poliţiştii s-au deplasat cu operativitate la faţa locului, fiind solicitat şi sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale – IPJ Suceava, forțele de ordine stabilind că în jurul orei 22.00, doi bărbaţi, de 49 de ani şi respectiv 43 de ani, ambii din municipiul Fălticeni, se aflau pe terasa barului respectiv, intrând în conflict cu doi tineri de 25 şi 32 de ani, tot din localitate.
Cele patru persoane s-au lovit reciproc, bărbaţii de 49 şi 43 de ani utilizând inclusiv cuțite și obiecte contondente. În urma altercației, tânărul de 25 de ani a suferit leziuni care au necesitat acordarea de îngrijiri medicale.
Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „lovire sau alte violenţe”, „distrugere”, „tulburarea ordinii şi liniştii publice” și „portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”.
Ulterior, în cursul zilei de vineri, dosarul privind agresiunea a fost prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Fălticeni, care în urma analizări probatoriului administrat a dispus declinarea competenţei în favoarea Parchetului de pe Lângă Tribunalul Suceava pentru continuarea cercetărilor sub aspectul comiteri infracţiunii de tentativă de omor.
„Ca urmare a măsurilor întreprinse de poliţişti, persoanele bănuite în comiterea agresiunii au fost localizate, preluate în custodie şi conduse la sediul Poliţiei municipiului Fălticeni pentru audieri”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Suceava.
În urma administrării materialului probator s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de bărbaţii de 49 şi 43 de ani  pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor, raportat la port sau folosire fără drept de obiecte periculoase, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere, precum şi reţinerea acestora pentru o durată de 24 ore, cei în cauză fiind introduşi în arestul  I.P.J. Suceava.
Sâmbătă, 26 august 2017, cei doi inculpaţi au fost prezentaţi Tribunalului Suceava cu propunerea de arestare preventivă, instanţa emiţând mandate de arestare pentru 30 de zile pentru cei doi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava