Concert pascal
MOPAN Suceava

A fost publicată lista celor mai bine plătiți actori în 2022, iar în top au intrat nume îndrăgite precum Leonardo Di Caprio, Tom Cruise sau Brad Pitt. Este surprinzător locul unde se găsește prima femeie din clasament, dar și cât câștigă veteranul Denzel Washington și imprevizibilul Joaquin Phoenix.

Nu mai este niciun secret că prima jumătate de an i-a aparținut lui Tom Cruise. În vârstă de 60 de ani, starul de la Hollywood a rupt norii cu pelicula Top Gun: Maverick. Pe lângă faptul că este foarte apreciat și are încasări de 1,2 miliarde de dolari, filmul i-a crescut considerabil averea lui Tom Cruise, notează click.ro.

Actor, dar și producător al sequelului Top Gun, vedeta primește un procent important din vânzările de bilete și veniturile din vizionările de pe platformele de streaming, pe lângă onorariul inițial ca actor. Astfel, Tom Cruise a ajuns să fie de departe cel mai bine plătit actor în 2022. Veniturile starului se situează în jurul pragului de 100 de milioane de dolari, potrivit Variety, transmite Filmnow.

Pe locul doi în clasamentul celor mai mari salarii în 2022 este Will Smith, cu 35 de milioane de dolari. Câștigătorul premiului Oscar primește acest onorariu pentru rolul din„Emancipation”, regizat de Antoine Fuqua.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/cei-mai-bine-platiti-actori-in-2022-641377.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava