• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Comisia Centrală a Arbitrilor a stabilit datele în care “centralii” şi asistenţii din primele trei eşaloane din România vor susţine cursurile de iarnă. Dintre arbitrii suceveni, vor participa la testări asistentul FIFA Sebastian Gheorghe, precum şi câţiva tineri de perspectivă care oficiază partide la nivelul eşalonului al treilea, este vorba de Andrei Pişta (Suceava), Alexandru Blanariu (Fălticeni) şi Vlad Hazi (Rădăuţi).

Primii arbitri care vor fi testaţi sunt cei de Liga I. Aceştia se vor reuni pe 22 ianuarie la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia, acolo unde vor sta până pe 25 ianuarie. În această perioadă aceştia vor susţine testele fizice şi, de asemenea, vor fi instruiţi în legătură cu ultimele reglementări apărute în materie de arbitraj.

Arbitrii din Liga a II-a vor avea perioada de testare între 12 şi 14 februarie, la Cheile Grădiştei, iar observatorii de arbitri ai aceluiaşi eşalon, între care se regăseşte şi suceveanul Constantin Gheorghe, în zilele de 11 şi 12 februarie, la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia.

Pentru Liga a III-a, arbitrii vor fi împărţiţi în trei zone pentru susţinerea testelor din această iarnă, după cum urmează: zona Transilvania – între 18 şi 20 februarie, zona Moldova – între 20 şi 22 februarie, iar zona de sud – între 22 şi 24 februarie. Toate testările vor avea loc la Cheile Grădiştei.

Lotul de observatori al eşalonului al treilea, din care face parte şi suceveanul Marius Şuhan, va avea perioada de pregătire între 14 şi 15 februarie, în aceeaşi locaţie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava