Concert pascal
MOPAN Suceava

Cei mai buni elevi ai Liceului Tehnologic „Iorgu Vârnav Liteanu” din Liteni au fost premiați de primarul acestui oraș, Tomiță Onisii. În total au fost premiați nouă elevi din clasele X-XII, aceștia primind burse de merit pentru rezultatele obținute în anul școlar 2019 – 2020. Astfel, directorul școlii, Alina Manolache, a precizat că elevii din clasa a IX-a urmează să fie premiați pentru rezultatele obținute în primul semestru al acestui an. „Vreau să vă felicit. Sunteți cei mai buni elevi ai școlii noastre și vreau să vă urez succes. Anul acesta a fost o provocare pentru noi toți. Un alt școlar altfel, însă voi nu ați șchiopătat și rezultatele voastre se văd și sunt remarcabile. Unii dintre voi nu sunteți pentru prima dată la această premiere. Vreau să le urez bun venit celor care sunt pentru prima dată aici și să vă păstrați tonusul acesta pe care îl aveți în a obține aceste rezultate”, le-a transmis Alina Manolache elevilor premiați.

Înainte de a le oferi premiile în bani, primarul Tomiță Onisii a ținut să amintească faptul că Primăria și Consiliul Local Liteni acordă aceste burse de merit, de performanță de mai mulți ani. Tomiță Onisii i-a felicitat pe toți elevii care au obținut cele mai mari medii în anul școlar trecut. „Vreau să spun că sunt și copiii care poate ar putea să învețe și mai bine și nu au susținere, și atunci vine statul român să îi ajute prin anumite măsuri. Iar pentru voi, cei care ați obținut cele mai bune rezultate școlare vreau să vă mulțumesc și am ținut să vă recunoaștem meritele și prin acordarea acestor burse. Suntem mândri de voi, pentru că prin rezultatele voastre creșteți rezultatele acestor școli din Liteni. Iar noi nu facem altceva decât să vă recunoaștem efectiv munca dumneavoastră. Nu știu dacă ceea ce vă dăm noi acum chiar ar acoperi cheltuielile, dar este așa ca un simbol. Poate unii dintre dumneavoastră v-ați făcut niște planuri acum de sărbători și noi încercăm așa, cât se poate, să vă sprijinim și să vă îndepliniți acele gânduri sau dorințe. Vreau să vă mulțumesc tuturor”, a spus Tomiță Onisii.

Cei mai buni elevi ai Liceului Tehnologic „Iorgu Vîrnav Liteanu” din Liteni au fost premiați de primarul Tomiță Onisii, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava