Concert pascal
MOPAN Suceava
Galerie foto67 poze în acest set

Cei mai buni elevi şi sportivi din Fălticeni, precum şi profesorii și antrenorii acestora au fost premiaţi de primarul acestui municipiu, Cătălin Coman. Premierea a avut loc astăzi la Casa Culturii din Fălticeni în cadrul „Galei Excelenţei în Educaţie”, eveniment ajuns deja la a șaptea ediție. Evenimentul a fost organizat în cadrul Manifestărilor prilejuite de „Zilele Municipiului Fălticeni”. Alături de primarul Cătălin Coman au fost prezenți deputatul de Fălticeni, Alexandru Rădulescu, șeful Inspectoratului Școlar Județean Suceava, Cristian Cuciureanu și adjunctul acestei instituții, Alexandra Chirilă.

În total au fost premiați 229 de elevi care au obţiunut premii la olimpiadele şcolare, faza judeţeană şi naţională, 110 de sportivi participanţi la Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar şi la competiţii din Campionatele Naţionale, 100 de profesori şi 7 antrenori. Valoarea premiilor a variat de la 100 de lei, pentru o menţiune la  faza judeţeană și până la 450 lei, pentru premiul I la faza naţională.

Cătălin Coman: „Este momentul în care arătăm tuturor care sunt performerii noștri”

Înainte de premiere, Cătălin Coman a ținut să sublinieze faptul că astăzi au fost premiați câtigătorii orașului, elevi, sportivi, profesori și antrenori. „Este o datorie a administrație publice locale de a-i premia și de a-i prezenta pentru că din păcate multe din aceste rezultate nu vă sunt cunoscute. Este momentul în care arătăm tuturor celor din municipiul Fălticeni, și nu numai, care sunt performerii noștri. Vă mulțumesc pentru că ați venit în număr atât de mare”, a spus Cătălin Coman.

Gala Excelenței în Afaceri a început cu intonarea Imnului Național al României de către un elev al Școlii Gimnaziale „Al. I. Cuza” din Fălticeni.

După acest momente solemn, șeful învățământului suceveaen, Cristian Cuciureanu a precizat că prezența sa la acest eveniment reprezintă un semn de prețuire pentru activitatea elevilor și profesorilor din anul școlar care s-a încheiat. „Vreau să vă felicit pentru ceea ce ați făcut și vă urez succes în noul an școlar”, a spus șeful IȘJ Suceava. În cadrul evenimentului, toți elevii, sportivii, profesorii și antrenorii premiați au primit diplome din partea primarului Cătălin Coman.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava