Concert pascal
MOPAN Suceava

Cei mai cântăreţi Brad Pits din România vin pe 13 iulie, de la ora 21:00, în Talcioc Cultural să ne arate că au muzica în sânge. Preţul unui bilet este de 10 lei, iar biletele se găsesc la bar. Rezervările se fac la numărul de telefon 0755222880.

Trupa The Brad Pits a fost înfiinţată la Iaşi, la initiativa a doi membri Fara Zahar, Bobo Burlacianu si Alex Neagu. Dar spre deosebire de stilul satiric al trupei Fără Zahăr, The Brad Pits schimbă complet genul muzical, cântând piese alternative şi indie rock, în limba engleză.

„Am făcut-o pentru că aveam câteva piese compuse prin liceu, din vremea când învăţam să cânt la chitară. Au stat atâţia ani prin foldere, nebăgate în seamă, purtate de pe un hard pe altul. Era păcat de ele, sunt cântece foarte drăguţe. Aşa că le-am scuturat de praf, le-am spălat, le-am pieptănat, le-am dat cu parfum şi le-am scos în lume. Majoritatea-s de dragoste împuşcată în picior şi se cântă în engleză.”
(Bobo)

Lansarea proiectului a avut loc pe 1 februarie 2013, într-un concert live la Teatru Fix din Iaşi. Din componenţa actuală, pe lângă Bobo (chitară electrică, voce) şi Alex (tobe), face parte şi Vladimir Ivanov (chitară bas). The Brad Pits au până acum 15 piese proprii şi vor începe vara aceasta înregistrările lor în studio.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava