• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

După câțiva ani buni petrecuți în Liga Națională și performanțe de excepție realizate cu CSU Suceava, o parte dintre handbaliștii suceveni au hotărât să schimbe ceva după retrogradarea formației care i-a consacrat. Trei dintre cei mai în formă jucători și-au găsit deja echipe pentru sezonul viitor și vor evolua tot în primul eșalon valoric al handbalului masculin românesc.

Astfel, Gabi Burlacu va juca în sezonul viitor la Steaua București, Bogdan Baican la Poli Timișoara și Adrian Târzioru la CSM Bacău. Pentru ei faptul că vor evolua tot la cel mai înalt nivel este un lucru bun și un pas înainte în carieră. Sperăm ca formația noastră să revină și ea cât mai repede în Liga Națională și fii rătăcitori să se întoarcă acasă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava