MOPAN Suceava

Managerul lui Ed Sheeran a dezvăluit că mult așteptatul album al artistului britanic, al cincilea din cariera sa, este pregătit de lansare.

Ed își va lansa noul material discografic, ‘=’, vineri (29.10.21).

Într-un interviu recent, acordat ziarului The Sun, Stuart Camp a vorbit despre un viitor turneu pe care Ed îl va susține în 2022 și despre planurile muzicale viitoare ale cântărețului: „Turneul se va întinde pe trei sau patru ani și în toată această perioadă va mai lansa un album, acesta este planul. Problema ar fi, mai degrabă, cum să îl opresc să mai lanseze un nou disc imediat după ce va ieși pe piață ‘=’.”, a spus managerul autorului hit-ului ‘Thinking Out Loud’.

În altă ordine de idei, Ed Sheeran a anunțat că se autoizolează după ce a fost testat pozitiv la Covid-19. „Din păcate am fost testat pozitiv cu Covid, aşa că acum mă autoizolez şi respect recomandările guvernului.”, a scris Sheeran pe Instagram. El a menţionat că, în măsura posibilităţilor, va oferi interviurile programate şi va susţine momentele artistice programate de acasă.

Săptămâna trecută, el a cântat la Londra în cadrul ceremoniei inaugurale de decernare a premiilor Earthshot, găzduite de ducele și ducesa de Cambridge.

Ca parte a promovării, Sheeran urma să se alăture săptămâna viitoare lui Zane Lowe de la Apple Music pentru a interpreta melodii de pe albumul său și a răspunde la întrebările fanilor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava