MOPAN Suceava

În primele 30 de secunde de interacţiune, atenţia interlocutorilor şi puterea de a reţine amănunte este maximă. De aceea folosirea tuturor instrumentelor de a crea o impresie inițială memorabilă este recomandarea de bază, pentru toți aceia care lucrează direct cu clienții sau sunt orientați pe crearea de parteneriate.
Reușita unei vânzări, a unei negocieri sau a unei relații depinde de două aspecte: credibilitatea în ochii celuilat și relația construită cu interlocutorul. Dincolo de relaţiile de prietenie sau de rudenie, în afaceri este o condiţie absolut necesară ca interlocutorul să aibă încredere în competenţa partenerului de afaceri. Dar ce se întâmplă după primele 30 de secunde, cum decurge mai departe o întâlnire și la ce e bine să fim atenți?
Pașii către credibilizare, criteriile de convingere, ghidarea către scop și rezolvarea obiecţiile sunt incluse în cel mai complex program de persuasiune, PERSUASION ELITE. Timp de 6 săptămâni, participanții primesc un set de video-traininguri scurte (10-15 minute cu Andy Szekely), însoţite de exerciţii creion-hartie, iar în fiecare săptămână (joia) se exersează printr-o sesiune de practică de 3 ore, sub îndrumarea unui facilitator.
Sunt invitaţi să participe: antreprenori, specialiştii în vânzări și negociere, public speaking, management şi delegare, marketing şi advertising, consultanţă şi coaching, parentalitate şi educaţie

Oraşele care vor găzdui PERSUASION ELITE sunt: BUCUREȘTI, BACĂU, TIMIȘOARA, CLUJ, ARAD, ORADEA, SUCEAVA, CONSTANȚA, GALAȚI, CRAIOVA, BRAȘOV, IAȘI.
Schimbă-te 1%, câștigă 100%!

Cel mai complex program de comunicare eficientă, PERSUASION ELITE debutează în 12 orașe din țară, din 25 septembrie, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava