MOPAN Suceava

Începând de marti, 2 decembrie, de la ora 23:00, BBC Knowledge va difuza seria documentară Cel mai dur loc de pe Pământ în care trei oameni obișnuiți acceptă provocarea de a-și practica meseria în cele mai dure condiții de pe pământ.

Seria a patra a documentarului Cel mai dur loc de pe Pământ îi aduce în centrul atenției pe Neil Fairhall – pompier, pe Richard Gibson fermier și pe  Mason McQueen – taximetrist. Aflați la sute de kilometri depărtare de casă, în afara mediului lor obișnuit, cei trei realizează cât de străini pot deveni față de propria lor slujbă.

În primul episod, pompierul Neil Fairhall pleacă din Haywards Health, Anglia, și ajunge în regiunea amazoniană pentru a pune capăt unora dintre cele mai mari incendii din lume. Aici, Neil este nevoit să lucreze chiar și patru zile încontinuu pentru protejarea zonei și să îi instruiască pe băștinași cu privire la tehnicile de stingere a incendiilor.

Seria continuă cu cel de-al doilea episod, în care fermierul Richard Gibson părăsește Devon pentru a trăi alături de triburile Samburu din Kenya. Richard devine părtaș al unui stil de viață alienat de tot ce înseamnă comoditate: doarme în sălbăticie, bea sânge de vacă și sapă în căutare de apă, totul  pentru a supraviețui.


Ultimul epidod prezintă, cu lux de amănunte, încercarea taximetristului londonez Mason McQueen de a-și desfășura activitatea zilnică în Mumbai. Lucrând pe unele dintre cele mai haotice străzi din lume, Mason nu este ocolit de ostilitate și discriminare din partea localnicilor și nici de sărăcia cruntă.

Seria documentară Cel mai dur loc de pe Pământ îi aduce pe oameni față în față cu realitatea de a-și desfășura activitatea în contexte sociale total diferite față de cele cu care sunt obișnuiți, surprinzând totodată eroismul celor care trăiesc zi de zi în cele mai dure locuri de pe pământ. Asistăm la un roller-coaster emoțional în care se schimbă percepțiile, se învață noi aptitudini și se dezvoltă prietenii.

Despre BBC Knowledge. BBC Knowledge este o revoluţie în ceea ce priveşte divertismentul de documentare. Printr-o variată grilă de programe de non-ficţiune şi divertisment ştiinţific, ne inspirăm telespectatorii să privească lumea în care trăim dintr-o perspectivă nouă şi spectaculoasă. Cultivăm varietatea şi diversitatea şi de aceea oferim una dintre cele mai largi game de programe: de la natură şi ştiinţă până la tehnologie, aventură şi istorie. Prin pasiunea şi carisma prezentatorilor noştri, animăm discuţiile şi conversaţiile telespectatorilor, stârnindu-le imaginaţia cu ajutorul unor experienţe incredibile. Considerăm cunoaşterea o călătorie fascinantă a descoperirilor împărtăşite, de aceea BBC Knowledge nu încetează să surprindă, să inspire şi să uimească asupra universului în care trăim.

BBC Knowledge poate fi recepționat în rețelele Romtelecom, Digi şi Orange TV.

Pentru mai multe informaţii despre lumea BBC Knowledge vizitaţi:

http://www.bbceurope.com/romania/

https://www.facebook.com/BBCKnowledgeRomania

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava