Concert pascal
MOPAN Suceava

Acolo unde începe creativitatea să își facă simțită prezența, distracția nu are cum să lipsească. Vibe-ul de festival se simte din plin la Iulius Mall Suceava, unde cel mai mare parc mobil de distracții din România este pregătit să îi întâmpine pe doritorii de adrenalină. Dacă ești o fire care preferă liniștea, vino în Iulius Mall, unde poți vizita o expoziție impresionantă de 9 mașini de colecție produse în Statele Unite ale Americii și în Marea Britanie! Cei mici sunt așteptați să sărbătorească vacanța mare și la atelierele de creație, unde imaginația nu cunoaște limite. Creativitatea și-a făcut loc și la Handmade Pop-up store, unde artizanii te așteaptă cu obiecte unicat.

Până duminică, 27 iunie 2021, parcarea Iulius Mall Suceava se transformă într-un mega parc de distracții, menit să îi bucure pe toți cei care își doresc senzații unice. Distracția atinge cote maxime la roata panoramică, de unde poți să admiri orașul de la o înălțime de 30 de metri. Mini roller coastere care îi vor duce pe copii în aventuri inedite, mini autovehicule electrice pentru micii pasionați de mașini, mecanisme inedite create special pentru cei care sunt în căutare de aventură sunt doar câteva dintre propunerile pe care le poți descoperi în intervalul orar 10.00 – 22.00.

Pentru o experiență completă și distracție dublă copiii sunt așteptați la Iulius Mall Suceava. Sâmbătă, 26 iunie, micii meșteri își vor crea propriile decorațiuni pentru camerele lor împreună cu specialiștii de la Creativ & Deco. Florile, frunzele și fluturii realizați din fetru vor prinde culoare și forme inedite de la orele 14.00 și 15.00, în zona Kids. Toate materialele necesare sunt oferite de Iulius Mall Suceava, iar intrarea se face gratuit, pe bază de invitație, ce poate fi obținută de la Centru Info.

Corvette 1976 și Dodge DU 1935 sau Bentley S3 și Jaguar E-Type 1971? La parterul Iulius Mall Suceava poți să faci „o călătorie” în perioada 1914-1977 și „să ajungi” și în Marea Britanie, dar și în Statele Unite ale Americii, prin intermediul expoziției Retro Cars. Până duminică, 27 iunie, ai ocazia să descoperi cele mai populare modele de mașini de colecție, care au cucerit atât lumea filmului de la Hollywood, dar și inimile artiștilor britaci, precum cei de la The Beatles.

Bucovina este recunoscută pentru artizanii pricepuți, care confecționează obiecte unicat, căutate în toată lumea. Weekend-ul acesta, la etajul Iulius Mall Suceava, poți să afli secretele țesutului de porturi populare, cum se confecționează bijuteriile sau cum se cioplesc în lemn accesoriile pentru casă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava