• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

S-a dat startul sezonului de nunți și petreceri pe 2017! Viitorii miri sunt așteptați în perioada 10 – 12 februarie la Shopping City Suceava, la a IV-a ediție a Târgului de Nunți – Trend Mariaj!

La Trend Mariaj sucevenii vor avea şansa să se întâlnească cu cei mai buni specialişti, pentru a afla ultimele tendințe din domeniul nunților: ce este nou, ce se poartă, ce se potriveşte cel mai bine pentru nunta lor, care este bugetul alocat, tot ce ai nevoie pentru ca nunta, să fie exact așa cum o visează. Chiar dacă vă doriți să puneți la punct ultimele detalii, ori să alegeți o gamă variată de servicii, la târgul de nunți din incinta Shopping City Suceava, dorinţele voastre vor prinde contur.

Sunteți în căutarea rochiei de mireasă? Vă așteptăm cu zeci de modele!

Aparitia oricarei mirese atrage atentia tuturor, iar sarcina noastra este sa facem ce orice mireasa sa isi aleaga rochia de mireasa potrivita pentru silueta si conformatia ei.

Fie că visezi la o rochie de tip sirenă, prințesă, de bal sau A-line, iți dorești să fie cu trenă lungă sau  mai scurtă, cu design deosebit ori cu simplă din danelă, rochia visurilor tale o poți găsi la Trend Mariaj. Tot aici, mirii își vor putea alege costumul de ceremonie, de la clasic până la modern sau <made to measure>, aşa încât fiecare să îşi găsească ţinuta perfectă. De altfel, nelipsite vor fi şi celelalte elemente esenţiale pentru o nuntă unică: inele de logodnă și verighete din aur alb sau galben, torturi, prăjituri și candy baruri sau mase cu fructe, decoraţiuni şi aranjamente florale, invitaţii personalizate și mărturii, servicii foto sau video, cabine foto și mărturii magnetice, dar și sonorizare, DJ, artiști şi formaţii, sau chiar destinaţii atractive pentru luna de miere.

Toate detaliile pentru organizarea celui mai important eveniment din viața unui cuplu le găsiți la târg. Cei mai buni specialiști în domeniu din judetul Suceava și nu numai, vor fi aici pentru a le oferi viitorilor însurăţei, cele mai bune sfaturi în materie de nunţi.

Se anunță o ediție plină de surprize și noutăți, detalii pe pagina de facebook Trend Mariaj!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava