MOPAN Suceava

Se apropie cu pasi repezi Craciunul, iar multi dintre noi deja ne gandim la ce cadouri ar trebui sa le facem celor dragi. Astazi ne-am hotarat sa iti facem cateva propuneri pentru a te ajuta sa decizi mai usor.

 Nu trebuie sa fii la fel de monoton si sa oferi cadourile clasice de care toti ne-am plictisit deja. Acum poti sa personalizezi cadoul si sa oferi ceva cu adevarat unic persoanelor apropiate. Insa ce cadou alegi sa personalizezi? O cana va fi destul de banala, o pernuta sau un lant personalizat… acestea sunt cadouri obisnuite. Ce parere ai avea daca ti-am spune ca exista un cadou la care nimeni nu s-ar astepta sa-l primeasca si care este extrem de potrivit in aceasta perioada?

Stim cu totii ca Black Friday e aproape si ca in urmatoarea perioada reducerile vor fi la moda. Asadar, avem pentru tine o idee genaiala. Ce-ar fi sa faci celor dragi cadou un giftcard?

Ce este un giftcard?

Aceste giftcards sunt un fel de carduri cadou, materiale promotionale pe baza carora persoana care le detine poate primi o reducere sau se poate alatura unei campanii promotionale, unei tombole personalizate, putand sa-si cumpere sau sa castige produsele favorite.

Pe baza unor carduri cadou multe magazine ofera reduceri substantiale. De exemplu, in aceasta perioada Amazon pune la dispozitie o multime de produse cu reduceri de pana la 20% in baza unor giftcard-uri.

Aceste instrumente au o multime de avantaje, printre care:

– ele pot fi personalizate cu mesaje si un design specific pentru persoana care urmeaza sa il primeasca

– poate fi un card cadou cu diverse sume: 50 – 100 – 150 – 200 sau chiar 500 RON. Un astfel de card ar fi cadoul esential pe care il doreste orice persoana pasionata de shopping

– cele mai multe dintre carduri sunt transmisibile, se poate bucura de el oricine. Asadar, eviti situatia penibila in care cuiva nu ii place cadoul tau, acest card putand fi oferit mai departe

-multe dintre carduri sunt concepute special pentru concursuri, asa incat daca ai o persoana apropiata care isi doreste spre exemplu sa participe foarte mult la un festival si tu poti primi un card cadou cu biletele, ii pot inmana cardul si va participa in locul tau.

– pot fi si carduri care iti ofera acces la anumite servicii exclusiviste: spa, sedinte de coaching, cursuri online sau alte servicii.

Acestea sunt doar principalele avantaje ale cardurilor cadou. Poti gasi o multime de astfel de instrumente, care iti ofera acces la o multime de branduri partenere. Astfel, poti cumpara mai ieftin produsele preferate si iata, poti face un cadou cu adevarat unic persoanelor pe care le iubesti.

Gaseste acum cardul cadou potrivit si ofera-l cadou pentru ca persoana ce-l va primi sa se poata bucura de un Black Friday plin de reduceri sau de o sesiune de shopping interesanta pentru Craciun. 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava