Concert pascal
MOPAN Suceava

Talcioc Cultural va gazdui pe 9 iunie 2013 un spectacol inedit de poezie realizat de trupa de teatru franceza „Mr Delagare & Cie”, care va recita si interpreta poemele lui Matei Visniec, Carmen Veronica Steiciuc, Valeriu Stancu, Corneliu Antoniu, Florin Iaru, Lucian Vasiliu, Daniel Corbu, Traian T. Cosovei, Mariana Codrut si Mihai Ursachi.

Spectacolul va incepe la ora 20:00, iar preţul unui bilet este de 25 de lei. Pentru elevi, studenti, cadre didactice şi pensionari preţul unui bilet este de 15 lei. Biletele se gasesc in Talcioc Cultural.

„O culegere de poeme inedite, poeme de tinerete insolite si sensibile, poeme de dinaintea teatrului pe care-l scrie astazi. Da, Visniec este autorul roman ale carui texte sunt cele mai jucate in Franta. Bineinteles, imi veti spune, traieste si munceste acolo de atata vreme incat a devenit francez. Stiti insa ca este, in acelasi timp, unul dintre autorii francezi cei mai jucati in Romania? Bineinteles, se intampla astfel deoarece este nascut acolo. Cu el, limba calatoreste, iar cea franceza de asemenea. Pe scurt, peregrinarile sale sunt la fel de absurde ca si teatrul pe care-l iubeste, absurd si suprarealist ca scriitura sa si totusi atat de simplu, adevarat si sensibil, asemenea poeziei sale…” (Mustapha AOUAR, director al companiei „Mr Delagare & Cie”)

Cunoscut de la stabilirea sa in Franta, inainte de 1989, mai mult prin activitatea de dramaturg si prin succesele sale teatrale, Matei Visniec ramane in continuare unul dintre cei mai importanti poeti romani de azi.

Acest spectacol este cu totul special si va invitam sa-l urmariti in Talcioc Cultural pe 9 iunie. Puteti gusta din poezia lui Matei Visniec ascultand cu sufletul modul cum este recitata de cei de la Trupa de teatru Mr Delagare & Cie.

Rezervările se fac la numărul de telefon 0755 222 880.

Cel mai spectaculos concert poetic din ultimii 10 ani va avea loc în Talcioc Cultural, 7.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (1 vote cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava