Concert pascal
MOPAN Suceava

A fost potop de vedete la deschiderea oficială a Festivalului de Film de la Veneţia! Penelope Cruz, Adriana Lima, iubita lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez şi legendara Helen Mirren au făcut senzaţie pe covorul roşu, notează click.ro. Festivalul se desfăşoară între 1-11 septembrie.

Penelope Cruz a făcut senzaţie pe covorul roşu de la Veneţia, la cei 47 de ani. Actriţa care joacă în filmul spaniol ”Mame Paralele”, în rolul lui Janis, speră ca juriul condus de Bong Joon Ho, în care se mai află Alexandru Nanau, Severio Costanzo, Virgie Efira, Cynthia Erivo, Sarah Gardon şi Chloe Zhao, să îi acorde un premiu în acest an. Penelope a purtat o rochie alb-negru, creată de Chanel la cea de a 78-a ediţie a festivalului.

Fotomodelul brazilian Adriana Lima, în vârstă de 40 de ani, a făcut senzaţie într-o rochie de culoare roşie la care a purtat o pereche de tocuri înalte şi bijuterii din aur. Rochia i-a pus în evidenţă talia, fundul şi bustul generos. O altă prezenţă de senzaţie la festivalul de film a fost cea a iubitei lui Cristiano Ronaldo, fotomodelul Georgina Rodriguez, de 27 de ani.

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/penelope-cruz-stralucitoare-la-festivalul-de-la-venetia

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava