Concert pascal
MOPAN Suceava

De-a lungul timpului, la televizor, s-au perindat personaje mai mult sau mai puțin celebre, care au oferit un adevarat spectacol. Au scos pe gură „perle”, au căzut, s-au certat sau pur și simplu s-au făcut de râs, ajungându-se la cele mai mari gafe din televiziune, spre deliciul spectatorului de atunci și a internautului de acum, scrie click.ro.

Vedeta emblemă a Pro TV-ului, Andreea Esca a oferit telespectatorilor postului din Pache Protopopescu un moment pe cât de vulgar, pe atât de șocant la acea vreme. Momentul a fost difuzat de emisiunea Cronica Cârcotașilor, de la Prima TV, devenind astfel unul dintre cele mai mari gafe din televiziune.

Pe vremea când Mihaela Rădulescu era vedeta Antenei 1, colegii săi de la Antena 2 au preluat poza unei campanii anti-fumat, al cărei slogan fusese modificat de un blogger și prezentat ca fiind cel real. Supărată din cauza neprofesionalismului colegilor, actuala iubită a parașutistului Felix Baumgartner a luat foc la telefon.

Citește articolul complet și vezi VIDEO pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/cele-mai-mari-gafe-din-televiziune-video

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava