MOPAN Suceava

Cele mai noi filme internaționale premiate la Cannes vin la Suceava în perioada 11-13 noiembrie. „Les films de Cannes a Suceava”, eveniment aflat la a ediț ia a V-a, va avea loc la Cinematograful Modern-Teatrul ”Matei Vișniec” în urma unui parteneriat între Primpria Suceava și Asociația ”Creativ AS”. Primăria contribuie cu 35.000 de lei la desfășurarea evenimentului.

Programul cuprinde și sesiuni de întrebari și raspunsuri cu invitații speciali critici de film, regizori, actori și publicul cinefil având drept teme filmele difuzate.

”Necesitatea realizarii acestui proiect se datoreaza dorintei de educare a publicului sucevean în spiritul cinematografiei prin prezentarea unor filme din selecția oficiala a Festivalului de la Cannes 2022. Prin realizarea acestor evenimente se dorește facilitarea accesului publicului sucevean la o selecție de filme, dintre cele mai noi producții internationale, la care aceștia au acces cu dificultate și care altfel nu ar ajunge sau ar ajunge cu mare intârziere pe ecrane”, se spune în expunerea de motive.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava