Concert pascal
MOPAN Suceava
Galerie foto23 poze în acest set

Cele mai noi modele de mașini sunt expuse în centrul Sucevei în cadrul ediției de anul acesta a Salonului Auto Bucovina. Expoziția de mașini este deshisă până duminică, 18 iunie, evenimentul fiind organizat de Camera de Comerț și Industrie Suceava, în parteneriat cu Primăria Suceava. Până duminică, pe esplanada Casei de Cultură din Suceava vor putea fi admirate, dar și achiziționate, cele mai noi modele a peste 20 de mărci de mașini.

Deschiderea oficială a evenimentului a avut loc joi în prezența președintelui executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu, și a viceprimarului Lucian Harșovschi.

Salonul Auto Bucovina va putea fi vizitat în fiecare zi, până duminică, între orele 10:00 și 18:00. În cadrul salonului sucevenii vor putea admira şi testa cele mai noi modele ale mărcilor auto participante, respectiv Toyota, Mercedes, BMW, Dacia, Renault, Nissan, olkswagen, DAF, Iveco, Tatra, Mitsubishi, Citroen, Kia, Ford, Land Rover, Jaguar, Jeep, Fiat. În cadrul Salonului Auto Bucovina mai participă școala de șoferi „Sigur la volan”, firmele de asigurări Generali și Destine Broker, Diesel Service Bosanci, Romfour și Parbiz Center Automotive.

La deschiderea oficială, președintele executiv al CCI Suceava, Lucian Gheorghiu, a ținut să evidențieze faptul că Salonul Auto Bucovina este cel mai mare eveniment de acest fel din regiune, atât din punctul de vedere al numărului de expozanți și al modelelor prezentate, cât și al suprafeței expoziționale. „Este cea mai mare ediție de până acum a Salonului Auto Bucovina, cu cel mai mare număr de dealeri, cărora vreau să le mulțumesc pentru participare. În același timp, vreau să mulțumesc și Primăriei Suceava pentru disponibilitate și întregul sprijin acordat în organizarea acestui eveniment”, a spus Lucian Gheorghiu. La rândul său, viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a apreciat faptul că la ediția de anul acesta a Salonului Auto Bucovina a crescut numărul expozanților. Harșovschi a arătat că Primăria a fost și este partenerul CCI Suceava în organizarea unor astfel de evenimente.

Viceprimarul Sucevei a subliniat faptul că își dorește ca în cadrul unor astfel de evenimente să fie prezentate cât mai multe mașini electrice, având în vedere că și municipalitatea implementează mai multe proiecte pentru achiziționarea unor astfel de autovehicule.

Tot la ediția din acest an a Salonului Auto Bucovina poate fi admirată și o mașină unică, din Campionatul Național de Drift, un BMW E46 Coupe Cabrio, cu un motor M3 de 3,2 l EVO ce dezvoltă peste 640 CP. De asemenea, la Salon sunt expuse mașini de epocă, limuzine și multe alte mărci auto renumite. Tot anul acesta, Salonul Auto Bucovina îl aduce în premieră pentru zona noastră la o astfel de manifestare pe pictorul Adrian Mițu, care prezintă o expoziția de tablouri cu mașini pictate, utilizând o metodă inedită de coloristică cu cafea și vin.

Vicepreședintele CCI Suceava a subliniat faptul că la salon, dealerii auto prezenți vor avea oferte, reduceri și premii speciale doar pe durata expoziției de mașini de pe esplanada Casei de Cultură.

În cadrul Salonului Auto Bucovina, compania suceveană Revlaco Motors prezintă cea mai variată și mai performantă gamă de modele de autovehicule hibride. Sub sloganul „Toyota hibrid” pe esplanada Casei de Cultură Suceava sunt expuse modele hibrid Yaris, Auris, RAV 4, dar și noua Toyota C-HR, lansată anul acesta. Alături de acestea sunt expuse și două modele din clasa premium, ambele cu motor hibrid, Lexus RX 450H și Lexux NX 306H. Printre modele prezentate de Revlaco Motors în cadrul Salonului Auto Bucovina se numără și modele cu motoare clasice, de la noua Corolla, Avensis, Land Cruiser sau noul Hilux. Reprezentanții Revlaco Motors au precizat că în momentul de față, această companie oferă cea mai variată gamă de mașini hibride, la cele mai competitive prețuri. Astfel, noul model Toyota Yaris cu motor hibrid poate fi achiziționată de la un preț de 13.000 de euro, fără TVA, prin programul Rabla.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava