MOPAN Suceava

Unele dintre cele mai tari cupluri de la Hollywood au fost prezente la Premiilor Oscar din acest an. Vedetele au profitat de ocazie pentru a avea o seară plină de farmec împreună, duminică, la cea de-a 95-a ediție a celebrului eveniment.

În topul celor mai simpatice cupluri de la Premiile Oscar 2023 se află Jamie Lee Curtis (64 de ani) și Christopher Guest (75 de ani). Actrița a pășit pe covorul roșu mână în mână cu soțul ei. Uimind într-o rochie Dolce&Gabbana sclipitoare, de culoare nude, mulată pe corp, Jamie a arătat spectaculos alături de partenerul ei, îmbrăcat și el într-un costum negru. Actrița, care are o avere de 60 de milioane de dolari, a plecat acasă cu premiul pentru „cea mai bună actriță în rol secundar”, notează click.ro.

Câștigătorul premiului pentru „cel mai bun actor în rol principal”, Brendan Fraser (54 de ani), a ajuns pe covorul „roșu” însoțit de iubita sa, Jeanne Moore, și doi dintre cei trei copii ai săi. Cei doi și-au oficializat relația când au pășit împreună pe covorul „roșu” la Festivalul de Film de la Veneția, în septembrie. Nu au vorbit despre cum s-au întâlnit. Brendan Fraser, care deține o avere de 20 de milioane de dolari, a fost căsătorit anterior cu actrița Afton Smith (55 de ani) din 1998 până în 2009.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/cele-mai-simpatice-cupluri-de-la-gala-premiilor-2249620.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava