Concert pascal
MOPAN Suceava

Toţi ochii sunt aţintiţi pe cariera lor, dar detaliile legate de viaţa privată a starurilor fac deliciul fanilor. Luxul în care trăiesc cel mai bine plătiţi actori şi cântăreţi este pe măsura câştigurilor care le intră în conturi. Au adevărate palate, dotate inclusiv cu săli de cinema sau centre de sport, piscine şi saune, terenuri de tenis şi golf, grădini care seamănă cu parcurile. Click! prezintă cele mai spectaculoase proprietăţi în care vedetele au locuit ani buni înainte să le scoată la vânzare.

Cântăreţul Jon Bon Jovi şi-a scos la vânzare elegantul apartament din New York pentru 22 de milioane de dolari. Are 4 dormitoare, 4 băi, lift privat şi acces permanent la piscină, sălile de sport şi restaurantele din complex.

Îndrăgitul actor Kevin McKidd din serialul „Anatomia lui Grey” vrea să renunţe la proprietatea sa rustică din Los Angeles, pe care a scos-o la vânzare pentru 5 milioane de dolari. Are cinci dormitoare, fiecare cu baie proprie, un living spectaculos şi 2 piscine exterioare.

Cântăreţul Robbie Williams este mai bogat cu 9 milioane de dolari după ce şi-a vândut „palatul” din Compton Bassett, Wiltshire. Construit în secolul al  XVII-lea, elegantul imobil are 7 „mini-apartamente”, piscină, sală de cinema şi spa în interior, iar la exterior are piscină, teren de tenis, o casă pentru oaspeţi, ba chiar şi spaţiu special amenajat pentru aterizarea elicopterelor, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/cele-mai-spectaculoase-proprietati-ale-starurilor-411820.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava