• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Iulius Mall Suceava, parte a grupului de companii Iulius, cel mai mare dezvoltator român de centre comerciale de tip mall din ţară, se află în plin proces de amenajare a cinematografului.
Cunoscutul operator internaţional de multiplexuri Cinema City va deschide la Iulius Mall Suceava 8 săli complet digitalizate, cu peste 1.300 de locuri, care vor ocupa o suprafaţă de aproximativ 2.500 mp. În prezent, şase din cele opt gradene de cinema sunt realizate la nivel de structură metalică. Totodată, se configurează camerele de proiecţie şi cele tehnice. În perioada imediat următoare, se va lucra concomitent la sistemul de ventilaţie şi la cel de instalaţii electrice. Ritmul lucrărilor se va intensifica, astfel încât, din toamna acestui an, bucovinenii se vor bucura de experienţa oferită de Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România şi parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe din Europa.


Prezenţa Cinema City pe piaţa regională le va oferi sucevenilor şi nu numai posibilitatea de a viziona cele mai noi blockbustere hollywoodiene, disponibile şi în format 3D. Cinematograful din Iulius Mall Suceava va avea săli spaţioase, cu fotolii confortabile, de mari dimensiuni, dispuse în amfiteatru, ce conferă unghiuri perfecte de vizibilitate, dar şi proiectoare şi sisteme de sonorizare profesionale, pentru o calitate de neegalat a sunetului şi a imaginilor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava