Comenzi MOPAN Suceava
Lume, lume.. hai la targ

Pilotajul a devenit o provocare pentru foarte multe celebrităţi. Fie că au visat la asta din copilărie sau a fost o alegere de moment, tot mai multe vedete par hotărâte să se lupte cu înălţimile. Click! prezintă doar câteva dintre VIP-urile care au tras din greu pentru a obţine faimosul brevet!

Angelina Jolie călătoreşte mult, iar asta datorită filmelor în care joacă sau proiectelor sale de caritate. Acest lucru a inspirat-o să devină pilot. Înainte de a fi fotografiată zburând şi de a deţine un brevet, actriţa mergea alături de fiul său la aeroport şi privea avioanele, mai notează sursa citată.

Tom Cruise apare de multe ori în filme sale în rol de pilot, dar mulţi dintre admiratorii săi nu ştiu că această profesie o îmbrăţişează şi în viaţa de zi cu zi. În 1994, Cruise a obţinut certificatul de pilot, un vis pe care îl avea din copilărie. În „Misiune imposibilă”, Cruise chiar pilotează un elicopter.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/celebritatile-care-si-au-luat-brevetul-de-pilot-angelina-jolie-si-john-travolta

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava