MOPAN Suceava

Celine Dion, în vârstă de 51 de ani, este o artistă extrem de apreciată iar în plan profesional îi merge bine parcă din totdeauna, însă viața ei de familie a luat o turnură nefericită atunci când cel care i-a fost soț dar și manager, René Angélil, s-a stins din viață în urma luptei cu cancerul. Vedeta a vorbit în cadrul unui interviu emoționant, despre lucrurile care îi lipsesc cel mai mult de la moartea soțului său, potrivit click.ro.

„Să îmi pierd soțul, managerul, tatăl copiilor mei, prietenul meu… Încă îi simt prezența și susținerea”, a spus aceasta. Întrebată care sunt lucrurile de care îi este cel mai dor când se gândește la soțul ei, cântăreața a răspuns, conform sursei ciate: „Mirosul lui… Atingerea lui. Felul în care mă făcea să râd. Când nu sunt pe scenă și fanii mei sunt acasă și eu merg la hotel, spre exemplu, nu mai am cu cine să vorbesc…”.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/celine-dion-interviu-emotionant-despre-sotul-care-murit-mi-e-dor-de-atingerea-lui

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava