Sarbatoarea Muntelui 2019

Céline Dion, în vârstă de 51 de ani, este înnebunită după dansatorul spaniol Pepe Muñoz, care are doar 34 de ani. Cântăreața canadiană, care are o avere de 800 de milioane de dolari, este văduvă din anul 2016, când soțul ei, René Angelil, s-a ridicat la ceruri. Acum, faimoasa artistă este obsedată de legătura sentimentală pe care o are cu dansatorul ei. Prietenii sunt îngrijorați pentru că așa-zisul iubit al lui Dion, care a recunoscut că este homosexual, a acaparat-o întru totul și a izolat-o de familie și de apropiați. Mulți vorbesc că lui Céline i s-ar fi făcut farmece, informează publicația franceză ”Le Gossip”, potrivit click.ro.

După trauma suferită la decesul soțului ei, care a murit la vârsta de 73 de ani, de cancer la gât, Céline s-a chinuit cu probleme emoționale și mentale: ”Nimeni nu m-a mai ținut de mână de foarte mult timp, iar Pepe a făcut-o”.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/celine-dion-legata-prin-magie-de-dansatorul-pepe-munoz-care-e-cu-17-ani-mai-mic

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava