MOPAN Suceava

Celin Dion le-a mulțumit fanilor pentru sprijinul acordat după moartea soțului ei, pe 14 ianuarie, după o lungă luptă cu cancerul, potrivit contactmusic.com. La ceremonia de înmormântare a managerului, care a avut loc pe 22 ianuarie, la Notre-Dame Basilica, în Montreal, mii de fani și-au făcut apariția pentru a-i aduce un omagiu lui Rene, cel care i-a ghidat cariera artistei încă de când aceasta avea 12 ani.

Pe pagina sa de Facebook, celebra cântăreață a scris: „Eu și familia mea suntem profund impresionați de dragostea revărsată și sprijinul simțit din partea atâtor de mulți oameni care au intrat în viețile noastre în ultimele zile. Am simțit dragostea voastră pentru Rene, iar rugăciunile și compasiunea vostră ne-au ajutat în aceste momente atât de dificile… mai mult decât veți ști vreodată. Eu vă mulțumesc din adâncul inimii.”

Artista a dorit, de asemenea, să mulțumească Guvernului din Quebec pentru că l-a onorat pe soțul său cu funeralii naționale. „Nu vom uita niciodată bunătatea de care ați dat dovadă. Din partea familiei noastre, cu dragoste, Celine, Rene-Charles, Nelson și Eddy.”, a mai scris vedeta în mesaj.

Rene Angelil a decedat la vârsta de 73 de ani, pe 14 ianuarie, după o lungă luptă cu cancerul. La doar două zile după moartea soțului ei, Celine Dion și-a pierdut și fratele cel mare, Daniel, care suferea tot de cancer.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava