• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Celine Dion a sărutat un singur om în viaţa sa, pe regretatul ei soţ, Rene Angelil.

Cei doi s-au cunoscut când Celine avea doar 12 ani, dar până în 1987, când au devenit un cuplu, au avut o relaţie strict profesională. S-au căsătorit în 1994 şi au trăit fericiţi până la moartea tragică a lui Rene, în ianuarie 2016.

Cântăreaţa a vorbit într-un interviu recent despre regretatul ei soţ şi a spus că Rene a fost singura ei iubire şi că toate experienţele pasionale pe care le-a trăit în viaţa sa au fost alături de el.

“Înainte de a pleca, a fost foarte, foarte greu pentru noi toţi. În mod special, pentru mine, pentru copiii mei, să-l văd pe omul vieţii mele murind câte puţin în fiecare zi… Şi când a plecat a fost, într-un fel, o uşurare pentru mine. Omul pe care îl iubesc, singurul om pe care l-am sărutat vreodată, singurul om pe care l-am iubit vreodată…”, a povestit artista, potrivit contactmusic.com.

Rene Angelil, cu care Celine Dion are trei copii, pe Rene-Charles, în vârstă de 15 ani, şi pe gemenii Nelson şi Eddy, în vârstă de cinci ani, avea 73 de ani când a murit. Încă foarte afectată de trecerea în nefiinţă a soţului ei, Celine a mai declarat: “Da. Nu am sărutat niciodată pe altcineva în afară de soţul meu. Aşa că, bărbatul vieţii mele a fost partenerul meu, am fost un întreg. Când suferinţa i s-a încheiat, mi-am spus ‘este bine’. El nu merita să sufere.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava