Concert pascal
MOPAN Suceava

Celine Dion a sărutat un singur om în viaţa sa, pe regretatul ei soţ, Rene Angelil.

Cei doi s-au cunoscut când Celine avea doar 12 ani, dar până în 1987, când au devenit un cuplu, au avut o relaţie strict profesională. S-au căsătorit în 1994 şi au trăit fericiţi până la moartea tragică a lui Rene, în ianuarie 2016.

Cântăreaţa a vorbit într-un interviu recent despre regretatul ei soţ şi a spus că Rene a fost singura ei iubire şi că toate experienţele pasionale pe care le-a trăit în viaţa sa au fost alături de el.

“Înainte de a pleca, a fost foarte, foarte greu pentru noi toţi. În mod special, pentru mine, pentru copiii mei, să-l văd pe omul vieţii mele murind câte puţin în fiecare zi… Şi când a plecat a fost, într-un fel, o uşurare pentru mine. Omul pe care îl iubesc, singurul om pe care l-am sărutat vreodată, singurul om pe care l-am iubit vreodată…”, a povestit artista, potrivit contactmusic.com.

Rene Angelil, cu care Celine Dion are trei copii, pe Rene-Charles, în vârstă de 15 ani, şi pe gemenii Nelson şi Eddy, în vârstă de cinci ani, avea 73 de ani când a murit. Încă foarte afectată de trecerea în nefiinţă a soţului ei, Celine a mai declarat: “Da. Nu am sărutat niciodată pe altcineva în afară de soţul meu. Aşa că, bărbatul vieţii mele a fost partenerul meu, am fost un întreg. Când suferinţa i s-a încheiat, mi-am spus ‘este bine’. El nu merita să sufere.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava