• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Celine Dion a mărturisit că se pregăteşte de un prim Crăciun „amărui”, după moartea soţului ei, Rene Angelil.

Rene Angelil, cel care i-a fost alături lui Celine 22 de ani, a decedat în ianuarie 2016, la vârsta de 73 de ani, din cauza unui cancer la gât.

Cântăreaţa va merge împreună cu cei trei copii ai ei şi ai regretatului ei soţ, Rene-Charles, în vârstă de 16 ani, şi gemenii Nelson şi Eddy, în vârstă de şase ani, în Montana, la ski, de sărbători –  o vacanţă tradiţională de familie. Acum, artista se teme că excursia se va transforma într-un tristă.

„El (Rene) a făcut ca acea zăpadă să capete ceva magic, a pus ceva în acei munţi, iar de fiecare dată când mergem acolo, simt că e şi el alături de mine. Copiii mei merg acolo gândindu-se la el.”, a spus Celine Dion, potrivit contactmusic.com. Ea a adăugat: „Nu îmi vine să cred că se va împlini un an de când soţul meu a murit. Nu ştiu exact când ajunge Moş Crăciun, dar dacă ar fi să îmi pun o dorinţă anul acesta, aş vrea să-i spuneţi să nu se grăbească. Nu sunt pregătită! Este un moment cam amărui şi, totodată, avem nevoie să petrecem aceste sărbători foarte veseli. Pentru mine, această vacanţă nu înseamnă petrecere. Este un moment bun de a medita, de a încerca să gasesc echilibru şi pace, iar pentru copiii mei, un moment bun pentru a mânca şi pentru a se juca.”

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava