Concert pascal
MOPAN Suceava

În cadrul Colegiului Național ”Eudoxiu Hurmuzachi”  din Rădăuți s-a putea înființa în viitorul apropiat un Centru de Excelență Francofonă. Despre acest lucru s-a discutat astăzi la unitatea de învățământ rădăuțeană care a fost vizitată de Eric Poppe, reprezentantul Biroului Organizației Internaționale a Francofoniei la București însoțit fiind de consiliera Cătălina  Spânu și de profesorul universitar Sanda-Maria Ardeleanu. La discuții au participat din partea Colegiului prof. Adrian Puiu și prof. Marcel Ungureanu. Ulterior delegația a avut o întîlnire cu primarul de Rădăuți, Bogdan Andrei Loghin, la sediul instituției.

În cadrul întrevederii de la Primărie, primarul  a menționat despre legăturile rădăuțenilor cu Franța prin înfrățirea cu Pontault Combault, din decembrie 1989 și prin dramaturgul rădăuțean Matei Vișniec jurnalist la RFI, a salutat inițiativa și a dat asigurări privind disponibilitatea Primăriei în susținerea  tuturor activităților culturale și educative. După întrevederea de la Primărie, delegația O.I.F. a plecat spre Atelierul de Ceramică Marginea, Mănăstirile Sucevița și  Putna.

 

Centru de Excelență Francofonă în cadrul Colegiului Național ”Eudoxiu Hurmuzachi” Rădăuți, 1.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (2 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava