Concert pascal
MOPAN Suceava

Centrul de Afaceri „Club Bucovina” a fost deschis oficial, astăzi, la Gura Humorului. Localizat ideal pe artera principală ce leaga Moldova de Transilvania, Centrul de Afaceri Club Bucovina își propune să contribuie la creșterea atractivităţii zonei pentru investitori şi impulsionarea investiţiilor în judeţul Suceava, precum şi la revigorarea şi dezvoltarea economiei în Regiunea de Dezvoltare Nord-Est.

Noul Centru de Afaceri Club Bucovina asigură pachetul complet de servicii pentru organizarea de evenimente, respectiv închiriere săli, asistență tehnică, catering, secretariat, rezervări cazare, asistență de specialitate. Astfel, centrul de afaceri din Gura Humorului pune la dispoziție spre închiriere săli cu capacități între 15 și 300 de locuri, dotate cu echipamente de ultimă oră, respectiv tehnologie audio – video dar logistică pentru cursuri. În acelaşi timp, Centrul de Afaceri „Club Bucovina” oferă flexibilitatea organizării spațiului astfel încât acesta să poată fi amenajat de fiecare client în funcție de necesitatile sale, spațiile de birou beneficiind din plin de lumina naturală și de un nivel de zgomot scăzut, ce oferă acestei locații o atmosferă relaxanta și un climat optim de muncă.

Situat într-o zonă turistică, Centrul De Afaceri Club Bucovina vine în întâmpinarea cerințelor zonei, cu un hotel cu clasificarea de 4 stele. Hotelul are o capacitate de cazare de 42 de persoane, Centrul de Afaceri Club Bucovina având pe partea de cazare 17 camere single și duble și 2 apartamente. Pentru o cazare reușită, hotelul pune la dispoziție o serie de servicii de înaltă clasă, inclusiv room service (12 ore/zi), parcare, internet Wi-Fi, restaurant de 4 stele şi recepție deschisă non stop.

Camerele hotelului conferă o atmosferă deconectantă și confortul necesar atât celor care călătoresc în interes de serviciu cât și celor ce doresc un moment de relaxare.

Clasificat cu 4 stele, restaurantul din cadrul hotelului, vine în întâmpinarea oaspeților săi cu un meniu variat. De asemenea, bucătăria internatională și conceptul de „fine dinning” sunt specialitatea Chef-ului, însă bucatele tradiționale bucovinene sunt nelipsite din meniul restaurantului. Datorită spațiului generos al restaurantului, Centrul de Afaceri „Club Bucovina” pune la dispoziție posibilitatea de a susține evenimente importante, într-un cadru intim și restrâns.

Trebuie spus că pentru cei ineresaţi, Centrul de Afaceri „Club Bucovina” oferă spaţii de închiriat pentru servicii realizare pagini Web, centru de autorizare structuri turistice, servicii tur-operator agenţie de voiaj, de consultanţă în managementul afacerilor, de asistenţă juridică pentru societăţi, formare profesională în turism și meserii tradiţionale, de consiliere pentru antreprenoriat, pentru cabinete medicale medicina și securitatea muncii, asistenţă şi consultanţă în promovare, dar şi pentru serviciide evaluare întreprinderi, contabilitate, financiare și asigurări, publicitate, mediere, consultanță juridică şi consultanță prestații forestiere. Cei care vor închiria spaţii vor avea acces la suport operațional, respectiv recepție, sisteme de securitate, servicii de comunicații și servicii de curățenie, de spaţii de funcționare, birouri, sală de conferință și un pavilion expozițional la prețuri competitive, o sală de training și o sală pentru întâlniri de afaceri puse la dispoziția firmelor în mod gratuit, un portal de itnernet pentru sprijinirea a afacerilor, dar şi de servicii de multiplicare şi tipărire.

Investiţia a fost realizată printr-un proiect european în valoare de aproape 28,5 milioane de lei, din care finanţarea nerambursabilă a fost de 11,383 milioane de lei.

 

Centrul de Afaceri „Club Bucovina” a fost deschis oficial la Gura Humorului, 6.2 out of 10 based on 6 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.2/10 (6 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava