Concert pascal
MOPAN Suceava

Centrul de Informare EUROPE DIRECT – “Bucovina” Suceava, împreună cu Asociaţia GEC Bucovina Suceava, organizează în data de 9 mai 2013, începând cu ora 12,30, o acţiune pentru celebrarea Zilei Europei  – “Să sărbătorim Europa”!
În fiecare an, Ziua Europei este celebrată de statele membre ale Uniunii Europene. Anul acesta, Centrul de Informare EUROPE DIRECT – “Bucovina” organizează  în ziua de 9 mai 2013,  începând cu orele 12,30, în Suceava, în Parcul Drapelului și la Complexul Gloria din municipiul Suceava, un eveniment adresat publicului larg, pentru a sărbători Ziua Europei.
Evenimentul, a cărui concepție pornește de la sloganul ”Unitate în diversitate” și de la tema ”Anul European al Cetățeanului”, va avea şi un caracter informal, cu o componentă de mediatizare în aer liber prin realizarea „Lanţului cetăţenilor europeni”. Participanţii la eveniment vor primi informații privind problematica europeană în cadrul unui seminar – dezbatere şi vor participa la premierea câştigătorilor a două concursuri – de desene și de cunoștințe pe teme europene.

Centrul de Informare Europe Direct organizează acţiunea „Să sărbătorim Europa!”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava