• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Centrul de radioterapie din municipiul Suceava, care se construiește în incinta Spitalului vechi va fi deschis în luna septembrie a acestui an. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, în urma vizitei de lucru pe șantier pe care a efectuat-o joi, 28 martie, alături de managerul Spitalului Județean, vasile Râmbu. ”Centrul se construiește în baza unui parteneriat public privat și a întârztia anul trecut câteva luni iar acum s-au reluat lucrările. Au ieșit de la cota zero din pământ. Acolo ei își amplasează deja și aparetele de radioterapie în acele buncăre. Undeva la 15 aprilie ei vor ieși la suprafață și vor lucra cu materiale ușoare metalice și sticlă în așa fel încât în luna septembrie secția de radioterapie de la Suceava să fie funcțională. Au dotarea toată adusă. E un program finanțat din fonduri private de circa 5 milioane de euro într-o primă etapă. În etapa a doua vor aduce un alt aparat de radioterapie modern pentru citirea diagnosticelor și pentru o evaluare mai completă a bolnavilor în așa fel încât anul viitor cred că vor funcționa la capacitate dublă. Dacă vom avea undeva la 1.000 de pacienți anual e un lucru foarte bun ca să facem față solicitărilor din Suceava și nu numai”, a declarat Flutur.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava