Concert pascal
MOPAN Suceava

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat că lucrările la „Centrul Multifuncțional Arta” lțcani se apropie de final obiectivul urmând a fi dat în folosință cel mai probabil în cursul lunii aprilie. Lungu a arătat că mai sunt de finalizat :amenajări exterioare (pasaj, asfalt, borduri); echipamente proiecție film, sonorizare, ticketing. Complexul multifuncțional cuprinde: sală polivalentă pentru cinema, spectacole, conferințe, spații pentru consiliere și informare cetățeni, spații pentru activități  sociale și recreative, spații centru educațional, consiliere educativă și spații tehnice și grupuri sanitare.

 ”După punerea în funcțiune a complexului vom avea reprezentanți angajați ai primăriei de la Direcția  de Asistentă Socială, reprezentanți în relații cu publicul și ai poliției locale. Aria totala a clădirii este de 939,30 mp. Valoarea lucrărilor executate este de 6.425.130,49 lei cu TVA, din care fonduri nerambursabile 6.283.611,45 lei. Este o clădire frumoasă din punct de vedere arhitectural și mai ales  utilă pentru cetățenii din cartierul Ițcani. Felicitări proiectanților și constructorilor care au lucrat la acest proiect”, a  declarat Ion Lungu.

 

”Centrul Multifuncțional Arta” din  Ițcani cara va găzdui și o miniprimărie va fi dat în folosință în luna aprilie. Lungu: ”Este o clădire frumoasă și mai ales utilă pentru cetățeni”(FOTO), 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava