Concert pascal
MOPAN Suceava
Galerie foto59 poze în acest set

Prima zi dedicată manifestărilor prilejuite de împlinirea a 630 de ani de atestare documentară a Sucevei și a Cetății de Scaun s-a încheiat cu un concert extraordinar susținut de Carla`s Dreams, una dintre cele mai în vogă trupe ale momentului.

Miile de suceveni care au umplut esplanada din fața Casei de Cultură au cântat alături de membrii trupei piese mai vechi dar și mai noi care s-au aflat sau se află în continuare în topurile din țară și străinătate. La concert a participat și primarul Ion Lungu cu familia care la final a oferit liderului formației diploma și medalia aniversară la împlinirea a 630 de ani de atestare documentară a Sucevei.

Seara s-a încheiat în mod fericit cu un spendid foc de artificii. Manifestările vor continua duminică, 11 februarie, unde începând cu ora 14 va avea loc un concert extraordinar de muzică simfonică susţinut de Asociaţia Culturală Pro Enescu cu participarea extraordinară a solistei concertiste Simina Croitoru. Locaţia, Teatrul Municipal „Matei Vişniec”. Tot în sala Teatrului începând cu ora 16 va evolua Ansamblul „Ciprian Porumbescu”. Manifestările prilejite de împlinirea a 630 de ani de atestare documentară a Sucevei şi a Cetăţii de Scaun se vor încheia cu spectacolul de teatru „Povestea Unirii” în regia lui Ovidiu Lazăr prezentat de Ateneul din Iaşi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava