MOPAN Suceava

Mii de suceveni au fost prezenți vineri seară în Centrul municipiului reședință de județ pentru a participa la concertele oferite Primăria Suceava si Consiliul Local cu ocazia sarbatoririi a 632 de atestare documentara a orasului. Delia, Antonia si Alex Velea au făcut un super  show încălzind la maxim atmosfera. Printre spectatori s-a aflat și primarul Sucevei, Ion Lungu. El a oferit cântăreților flori, medalia orașului și le-a urat la mulți sucevenilor. ”Multumesc miilor de suceveni care au participat la spectacolul din centrul Sucevei ,oferit de Primăria  Suceava si Consiliul Local cu ocazia sarbatoririi a 632 de atestare documentara a orasului nostru. Multumesc Delia, Antonia si Alex Velea pentru super  show-ul oferit sucevenilor! La multi ani Suceava!

La multi ani dragi suceveni”, a spus Lungu. La finalul concertului cei prezenți au putut admira un spectaculos foc de artificii. Spectacolele continuă și astăzi. Începând cu ora 18 la Teatrul „Matei Vișniec” se va desfășura un concert extraordinar de muzică simfonică susținut de Gabriel Croitoru și Simina Croitoru. În cadrul concertului, Horia Mihai va cînta la pianul cu coadă achiziționat de Primărie. 

Centrul Sucevei ”full” de oameni la concertele oferite de Primăria Suceava la sărbătorirea a 632 de atestare documentară a orașului. Impresionant foc de artificii, 7.2 out of 10 based on 5 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.2/10 (5 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava