• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Astăzi, la Suceava s-a derulat un ceremonial militar și religios dedicat Zilei Drapelului Național. Evenimentul s-a desfășurat în fața monumentului „Bucovina Înaripată” din Piața Uniunii Europene, situată în apropierea Palatului Administrativ. Printre participanții la ceremonia publică s-au numărat prefectul Mirela Adomnicăi, subprefectul Silvia Boliacu, vicepreședintele administrației județene, Gheorghe Niță, viceprimarii Lucian Harșovschi și Marian Andronache, șefi de instituții și elevi. Despre însemnătatea Zilei Drapelului au vorbit prefectul Adomnicăi, vicepreședintele Niță și viceprimarul Harșovschi. Înainte de a fi ridicat pe catarg în acordul imnului interpretat de Corul „Glasul Bucovinei” de la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi din Fălticeni, tricolorul a fost binecuvîntat de un sobor de preoți și sărutat de oficialități. La finalul ceremoniei a avut loc o paradă militară. De menționat că în timpul evenimentului, Gheorghe Niță a recitat o poezie despre drapel.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava