• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Să fim mai buni…sunt cuvintele asociate acestei perioade, în care credința și empatia se împletesc și sunt mai pregnante în legătură cu orice situație întâlnită în comunitate.

Mai bun înseamnă însă să găsești soluții reale și viabile pentru rezolvarea unor probleme și să ai o viziune de perspectivă în legătură cu o problemă socială.

Stimularea cerșetoriei prin oferirea de sume de bani nu este o soluție!

Cerşetoria şi toată problematica generată de acest fenomen la nivelul dezvoltării şi evoluţiei copiilor în special, sunt realităţi pe care poliţiştii suceveni le urmăresc cu atenţie, încercând prin activităţi de prevenire dar şi prin acţiuni de combatere să le gestioneze, astfel încât cetăţeanul să se simtă în permanenţă în siguranţă, membru al unei societăţi bazate pe adevăratele valori sociale.

După ce în perioada anterioară poliţiştii au desfăşurat mai multe acţiuni în teren pentru informarea şi responsabilizarea cetăţenilor, în ultima perioadă au fost intensificate activităţile de identificare a celor care îşi expun sau trimit copii la cerşit sau îi neglijează şi facilitează acest fenomen.

Au fost aplicate sancțiuni contravenționale iar în unele cazuri a fost sesizată Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Reamintim persoanele care oferă bani cerşetorilor că în acest mod nu se stimulează decât un flagel social iar gestul respectiv nu are o finalitate în ceea ce priveşte evoluţia unei comunităţi sigure şi civilizate.
De asemenea atragem atenţia părinţilor că, fapta majorului care, având capacitatea de a munci, apelează în mod repetat la mila publicului, cerând ajutor material, folosindu-se în acest scop de prezenţa unui minor, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

Poliţiştii fac încă o dată apel către cetăţeni să nu încurajeze cerşetoria oferind sume de bani persoanelor care apelează la mila publicului, gestul umanitar ajungând de multe ori în mâinile unor persoane care nu fac decât să exploateze fiinţe fără ajutor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava