Concert pascal
MOPAN Suceava

Poliţiştii au început verificările în vederea identificării unor cerşetori care au firat aproximativ 21.000 de lei şi mai multe bonuri de masă dintr-o casă din Rădăuţi lăsată deschisă. Sâmbătă seara, Poliţia municipiului Rădăuţi a fost sesizată de I. Mircea, de 57 ani, cu privire la faptul că în perioada 16 – 18 mai a.c., persoane necunoscute i-au sustras din locuinţă 7.000 lei, 400 lire sterline, 1.000 dolari SUA și circa 2.000 euro, suma totală fiind de aproximativ 21.000 lei, precum și 50 bonuri de masă.

În urma primelor cercetări, polițiștii au stabilit faptul că furtul a fost comis pe timp de zi de către persoane venite la cerșit, care au profitat de ușa lăsată neasigurată și de neatenția reclamantului.

„Poliţiştii atrag atenţia cetăţenilor cu privire la depozitarea unor sume mari de bani în locuri neadecvate şi în condiţii care nu asigură securizarea acestora. Poliţiştii recomandă păstrarea banilor la unităţi specializate sau în cutii şi case de valori care să prezinte elemente de securitate”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava